Naar Schiphol nu voor maar € 42,50,-

Luchthavenvervoer

Snel Taxi Zaandam is ook specialist in luchthavenvervoer. Gaat u binnenkort vliegen vanaf Schiphol? Dan is de kans groot dat u op zoek bent naar een goedkoop vervoersmiddel. Daarbij wilt u natuurlijk ook op een comfortabele manier reizen. Het is dan ook aan te raden om met een taxi naar Schiphol te reizen. Vaak wordt er gedacht dat dit geen goedkope manier is om naar Schiphol te reizen. Wel wanneer u met Snel Taxi Zaandam reist! Wij bieden u namelijk luchthavenvervoer aan tegen zeer lage prijzen. Indien u na uw reis weer opgehaald wilt worden, verstrekt u ons de vluchtgegevens en wij zorgen ervoor dat bij uw aankomst de taxi gereed staat. De chauffeur zal u opwachten bij de gate. Uiteraard houden we rekening met mogelijke wijzigingen in uw aankomsttijd. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden om goedkoop naar Schiphol te reizen? Neem contact met ons op voor meer informatie.

20% korting op uw reservering naar alle luchthavens !

"Taxi service naar Schiphol. Sinds een paar maanden maak ik gebruik van Snel Taxi Zaandam vanuit Oostzaan naar Schiphol voor een goede prijs. Zeer betrouwbaar! altijd op tijd. Aanrader!"
passion-1690965_640
Joost Groenhart
Geeft een 9/10
"Het telefoontje, 5 minuten voor aankomst is prettig. Chauffeur had zich verdiept in onze reis, hij wist bijvoorbeeld welke hal en gate. Chauffeur maakt praatje indien gewenst. Wij hebben de rit als relax en prettig ervaren. Aanrader Snel Taxi Zaandam"
Anne Schipper
Geeft een 9/10
Neem contact met ons op