Tarieven

Zeker in een vreemde omgeving is Snel taxi zaandam een oplossing. U hoeft zich dan geen zorgen te maken over eventuele parkeerplaatsen en parkeerkosten of een plaatsje in de bus of trein. Geen tijd meer verspillen met het lopen van de parkeerplaats naar de plaats van bestemming, maar gewoon voor de deur in- en uitstappen. En als u alle kosten en tijd en het gemak bij elkaar optelt, zult u snel tot de conclusie komen dat een taxirit helemaal niet duur is vergeleken met eigen vervoer.

Een ritprijs bestaat uit 3 delen:

 1. Een starttarief;
2. Een prijs per gereden kilometer
3. Een prijs voor de duur van de rit.

Bij ons kunt u zowel pinnen, contant of met een creditcard betalen

Na de taxirit krijgt u van de chauffeur een geprinte bon. Daarop staat hoe de ritprijs is opgebouwd, ook ziet u door welke taxiondernemer u bent vervoerd en waar u terecht kunt met eventuele klachten.

De chauffeur kan een wachttarief in rekening brengen als u dit heeft afgesproken voordat de taxirit is begonnen. Het wachttarief geldt bijvoorbeeld als de taxichauffeur moet wachten als de vergadering van zijn passagier uitloopt. 

De tarieven moeten aan de buitenkant van de taxi goed leesbaar zijn. De tarieven staan op een tariefkaart, die achter een van de ramen van de taxi is geplakt. De kaart moet ook in de taxi goed leesbaar zijn.

Neem contact met ons op